torstai 4. elokuuta 2022

Nukkekodin tuplaseinä maisemalla/Dollhouse dubble wall with a landscape

Willa Mandassa on tuplaseinä, eli uloimmassa seinässä on maisemakuvat ja niitä kiertää patteri led-valaistus. Ledin kytkimet ja varsinaisen nukkekodin sisävalaistuksen johdot on vedetty tuplaseinän läpi, jotta valot saa helposti kytkettyä päälle. Willa Mandan talo sijoittuu syksyiseen maisemaan. Talon ulkopuolella julkisivulla on myös syksyinen väritys. 

Maisemakuvien löytäminen oli hieman haastavaa, kun kuvien tuli olla väriltään samaa sävyä ja maiseman tuli olla "jatkuva" eri ikkunoista katsellessa. Muutaman hutitulostuksen jälkeen löysin sopivat kuvat...siis eihän tuo kuva oikeasti jatku, mutta silmä huijaa, kun katsoo talon sisältä.







 


Willa Manda has a double wall, on the outer wall there are landscape pictures and they are surrounded by radiator led lighting. The led switches and the wires for the interior lighting of the actual dollhouse are routed through the double wall so that the lights can be easily turned on.

2 kommenttia:

  1. Ha hecho un estupendo trabajo con la colocación de las luces. El paisaje se ve fantástico desde el interior.

    VastaaPoista
  2. Ompa hienot ikkunamaisemat ja valojen ansiosta ihan aidonnäköiset. Tuo kissa akkunasta kurkistamassa on kyllä tosi suloinen yksityiskohta! <3

    VastaaPoista