keskiviikko 6. heinäkuuta 2022

Willa Mandan rakentaminen hieman edennyt/Construction project slightly advanced...


Willa Mandan rakennus puuhat edistyvät suorastaan kiduttavan hitaasti. Puutarha työt ja remontti vievät tällä hetkellä niin paljon aikaa. Silloin kuin olisi aikaa tätä rakentaa onkin jo niin puhki, että mitään ei jaksa tehdä. Sairastuin vakavasti viime kesänä ja hoidot ovat verottaneet jaksamista todella paljon. Olen nyt toipilaana ja yritän palautella voimia ja palata töihin elokuussa. 

Willa Mandan keittiö on valmis lukuun ottamatta muutamia kaapiston vetimiä, jotka ovat kadonneet mystisesti. Tavaraa keittiössä on aika paljon. Ideana on, että talossa asustelee vanha mummeli kissojensa kanssa ja hänellä on hieman hamstraus taipumista. Tavaraa tulisi notkua todella paljon siellä ja täällä. Osan tarvikkeista ostan varmasti valmiina. Kaikkea ei jaksa itse tehdä. Olohuoneessa ei ole vielä kalusteita lainkaan, mutta ihanat verhot ovat paikoillaan, Verho kankaat ostin Minimaailmasta. Kangas oli ihanan ohutta ja helppoa työstää. 

Willa Mandassa on takana kaksoisseinä, johon olen tulostanut syksyisen maiseman. Kuvia kiertää patteri led-valot, joilla kuva tulee todella esiin ja näyttää, siltä kuin aurinko paistaisi🌞 Siitä laitan ensi kerralla kuvia. Ihanaa kesää!








 





Willa Manda's construction work is progressing frankly torturously slowly. Garden work and renovations take up so much time at the moment. I got seriously ill last summer and the treatments have really taxed my ability to cope. I am now recovering and trying to regain my strength and return to work in August.

Willa Manda has a double wall at the back on which I have printed an autumn landscape. The pictures are surrounded by battery LED lights, which make the picture really stand out and look like the sun is shining 🌞 That's what I'll post pictures of next time. Have a lovely summer!

1 kommentti: