sunnuntai 15. toukokuuta 2022

Fantasia nuket/Fantasy dolls...

 

Olen hurahtanut nukkeihin ihan täysin ja erityisesti fantasia nukkeihin. Tilasin Etsyn kautta upean väristä viskoosi hiusta järjettömät määrät useissa eri sävyissä ja taitoluistelumekkojen ompeluista jää aina pieniä kimaltavia tilkkuja, joista ommella nukeille pukuja. Kierrän myös paljon kirpputoreilla, joista löytyy pitsejä, helmiä ym. rekvisiittaa. Näissä nukeissa vain mielikuvitus on rajana! Tuen kaikkien nuket tukevalla rautalangalla ja nuket käyvät useaan kertaan uunissa ennen valmistumista. Hyvin hidasta, mutta niin antoisaa työtä.


Vedenhaltija. Puku ja hiukset kovetettu tuulen tuivertamaan asentoon. Todella kimaltava puku. Iho kimaltaa, kuin hän olisi juuri vedestä noussut. Vartalomaalauksia ja hiuksissa strasseja. Käsissään hän pitelee suurta jalokiveä.





Hän on keiju, Nokkosperhosten sukua. Keiju istuu kultaisessa keinussa. Hänet voi ripustaa siimoilla kattoon roikkumaan. Kaunis pitsinen kimaltava puku ja suuret käsin maalatut kimaltavat siivet. 





I am passionate about making fantasy dolls. In these dolls, only the imagination is the limit! I support everyone’s dolls with a sturdy iron wire and the dolls go to the oven several times before graduation. Very slow but so rewarding work.


Kuvia töistäni löytyy jatkossa myös instagramista

https://www.instagram.com/miniatyyritpienentaivaanalla/

2 kommenttia:

  1. Has hecho un estupendo trabajo de vestuario y accesorios.

    VastaaPoista
  2. Muchas gracias. Coser disfraces y accesorios es maravilloso.

    VastaaPoista